Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Darkest Secret of » Goodluck, Badluck

Darkest Secret of

24 aug 2011 - 18:07

395

0

203



Goodluck, Badluck

Ik ga dit proberen een soort anime te maken. Goodluck, Badluck summary Hier gaat het over de double date van Zoë en Mana. Dat voor de ene goed afloopt. En voor de ene niet zo goed. Een nare ervaring gebeurd voor mana. Terwijl Zoë leuk aan het shoppen is met haar vriendje, zit ze in de problemen. En wie word onze folksheld?

Goodluck, Badluck


Word Released op 25 maart. "Geintje"


"Laten we gaan shoppen en hun alles laten dragen. Ik bedoel ik krijg nog spierpijn met me geld op dit moment.", zei Mana. "Hoeveel geld heb je nu?", vroeg Zoë met een kinderachtige glimlach. En een Victory sign. " 2500 euro. Ik ga maar de helft uitgeven.", zei ze. Toen zagen ze de jongens. "Jij mag de andere helft gebruiken" De jongens hadden het gesprek gehoord en gaven een luide zucht. "Is er iets?", vroeg Mana speels. "Laten we nou maar gaan", zei Lemno. Jameck knikte zijn hoofd en de twee begonnenn te lopen. Zoë en Mana keken naar elkaar alsof er iets was. Daarna liepen ze hun achterna. Jameck ging ineens naast Zoë lopen. "Hey, ik heb een verrasing voor je.", zei hij blij. "En ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden" Zoë knikte nog steeds met een glimlach op haar gezicht. "Oke, Ik en Lemno gaan alvast vooruit", zei mana. Terwijl ze liepen naar de eerste shop die ze zagen. Toevallig zat Zunga daar ook zijn nieuwe "missie" te vieren. "Jij bent die ene jonge van Zoë's huis he. ?", zei Mana. " Ze praat vaak over je, je moet wel aardig zijn.", zij zunga met een biertje voor zijn gezicht. Ineens fluisterde Lemno iets in haar oor. Mana knikte en liep met hem mee naar een steegje. "Slet, ik gebruik je alleen maar", zei hij toen. En hij hield haar vast met een hand bij haar armen. En met een hand bij der bil. "Help!", schreeuwde ze. Maar niemand hoorde haar. Lemno was bezig zijn broek uit te doen.

"Me zus neem ik zoiezo mee. En zodat ze nog geniet kan ik haar vriendin ook meenemen!", zei zunga tegen zichzelf. En ging naar de donkere steegje waar hij hun naartoe zagen lopen. En toen zag hij ze zoenen. Dus hij liep snel weer weg voordat hij gezien werd. "Ik vertel het wel als Zoé thuis komt", zei hij tegen zichzelf.


Jameck wees haar naar de kermis. En daarna naar de love boat. "Hier wou ik je naar toe wijzen. Omdat ik je zo leuk vind.", zei hij tegen haar. Zoë begon te blozen. Daarna gingen ze erin zitten. Jameck nam een roos uit zijn zak en gaf het aan Zoë. "Bedankt, je bent zo aardg voor me.", riep ze tegen iedereen. De rest van de reis was gewoon zoenen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.