Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » gedichtje!!! voor mijn BFF's!!!(L) » gedichtje geschreven voor jou(L)

gedichtje!!! voor mijn BFF's!!!(L)

6 april 2012 - 13:40

238

2

271



gedichtje geschreven voor jou(L)

Ik vind dat je dit verdient.
Want je bent me allerbeste vriend.
Ik hou van je hoe je ben.
Dat is zoals ik je nu ken.
Je bent echt super lief.
Mijn echte hartendief.
Schat ik laat je nooit meer gaan.
Nooit laat ik je staan.
Ik zal je altijd halen.
Ook als ik zou moeten verdwalen.
Je hebt een bijzonder plekje in mijn hart.
Ook al heeft dat me soms verward.
Ik zal er voor je zijn in alle tijden.
Niks kan ons ooit nog scheiden.
Ook als er ruzie zou zijn.
Doet dit me altijd pijn.
Samen hebben we altijd lol.
We gaan daarom ook uit ons bol.
Maar schat wat je ook moet weten.
Ik zal je nooit vergeten.
Ik heb je nog nooit bedrogen.
Of tegen je gelogen.
Ik geloof in jou.
En blijf je altijd trouw.
Ik verdwijn niet zomaar uit je leven.
Dit heb ik speciaal voor jou geschreven.
We gaan nog heel veel samen doen.
Net als de tijden toen.
Je blijft van mij.
Ik laat je nooit meer vrij.
Laat die haters maar praten.
Je zal ze toch moeten verlaten.
Maar ik zal er voor je blijven.
Daarom ben ik dit aan het schrijven.
Wij zijn voor altijd.
En je bent nog niet bevrijd.
Uit me hart.
Begin voor jou een nieuwe start.
Ik hou van jou.
Ik laat je nooit staan in de kou.
Vrienden kun je niet kopen.
Want dan zijn ze zo verlopen.
Me vrienden kun je alles delen.
En hoef je je nooit te vervelen.
Ik zal bij je blijven tot de dood ons scheid.
Maar dat gebeurt niet want wij zijn voor altijd.
Dikke kus en knuffel.
Voor mijn lieve zoete truffel.


Reacties:


Rush
Rush zei op 6 april 2012 - 22:39:
Underneath - Yeah, I second that.


Corpsickle zei op 6 april 2012 - 21:47:
Een gedicht hoeft niet te betekenen dat alles rijmt xoxo.