Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Onverwachts

I hate myself for loving you

16 juli 2009 - 16:43

651

2

421



Onverwachts

lat een berichtje achter

Jade POV
Ik kus Edward nog een keer op zijn mond. Ik kan niet genoeg van hem krijgen. "Pak me dan." uitdagend zwemt mijn lichaam weg van hem. Hij komt me achterna. Ik duik onder water en ik kom weer boven maar Edward blijft onderwater. Waar blijft hij nog zo lang en ik duik achter hem aan. Hij vouwt zijn armen rond mijn lichaam en we komen allerbij boven water. "Hebbes en wat is mijn beloning?" Ik bijt zachtes op mijn onderlip "Ummh mij" en ik kijk hem lief aan "Dat is genoeg voor mij." en hij zoent me weer. Samen zwemmen we naar de kant. " Dus uitgezwommen?"Ik kijk naar Edward hij lacht mijn lach. zijn mooie geniale lach. Een lach waar ik nooit genoeg van zou kunnen hebben. "Met jou nooit." Ik trek mijn zomer jurkje weer aan en ik doe mijn medallion weer om. Hij kleed zich ook weer aan. Samen lopen we naar huis toe. "JADE!!!!! Dit zal je nooit geloven!!!" Alice kom naar me toe gestuitert. "Wat is er???"ik kijk haar met grote ogen aan. Het moet vast iets groot zijn..... of iets kleins bij Alice weet je het nooit "Raadt eens" Geirriteerd zucht ik. Het gaat vast over haar nieuwe schoennen. "Zeg het nou maar gewoon."Ze ziet dat ik geirriteerd door haar ben. "Ik ga trouwen met Jasper hij heeft me net gevraagt!!!" en ze laat me trots haar vinger zien met een ring met een diamant er op die boem groot is. Ik stuiter nu mee "Echt... nee " "Ja.. ja .. ja" Samen staan we gillend te springen. Na vijf minuten zijn we uitgestuiterd. Ik ben zo blij voor Alice en Jasper. Maar ik moet eest wel eens met mijn broertje praten. "Ik ga even naar Jasper" "Hij is in zijn kamer" "Heeft hij nu al spijdt en Alice begint te laggen.
Ik klop op de deur. "Mag ik binnen komen?" "Kom maar zusje van me" zecht Jasper. "Dus je hebt toch Alice gevraagt." Hij knikt met zijn glinsterende oogjes. Die mooie ogen die hij vroeger ook altijd had. Ik zie nu pas hoeveel ik die gemist heb. "Maar ik stel wel een paar regels." Hij knikt ok welke?"
"Rosalie, Esmee en ik regelen de bruiloft." "Ok mag van mij, alleen dat gaat moelijk voor Alice worden."en hij kijkt naar buiten naar Alice "Volgende het word een traditionele bruiloft." "Ok ook fijn voor mij" "Dat betekend dat julie elkaar voor de bruiloft niet meer mogen aan raken en twee weken van tevoren elkaar niet meer mogen zien." Hij slikt bij dat gedeelte. "Ow en jullie mogen niks bepalen... niks..!!" "Maar ik wil alleen een ding." Ik schraap mijn keel "En dat mag dan wel wat zijn!?" "Dat jij zingt op mijn bruiloft." Ik kijk hem aan en ik slik. "Ok omdat jij dat wilt." hij onhelst me en ik loop dan naar Alice met de zelfde voor waarden. Zij slikte op het zelfde gedeelte als Jasper. Die twee zijn echt gemaakt voor elkaar. Alleen zij had wel meer moeite met het gedeelte dat zij niks in de bruiloft maf bepalen, maar uit eindelijk hebben Esmee, Rosalie en ik haar overgehaald. Esmee en Rosalie zijn het ook met mij eens met de voorwaarden.
Alice komt naar me toegelopen "Jade?" "Ja wat is er Alice? Als het maar niet over de bruiloft gaat ik hoopte dat ik daar over duidelijk was." "Nouww. Ik wil wel een ding" Ik zucht "Ok dan wat is dat." "Dat het in Philadelohia word gehouden op 21 juni"Ik schrik bij die gedachte dat is over iets minder dan twee weken!? "Ik heb Jasper daar ontmoet op die dag "Die gedachte bracht me van me stuk dat was zo romanties "Ok dat is goed" Ze geeft me een zoen op me wang en loop hupelend weg. Ik race naar binnen en roep Esmee en Rosalie er moet veel geregeld worden in zo'n korte tijd. Laten we beginnen


Reacties:


leeuwinx
leeuwinx zei op 16 juli 2009 - 18:54:
ga snl vrdr zo prachtigg verhalXD


Waardigheid
Waardigheid zei op 16 juli 2009 - 18:16:
vrdr